Corina – Fernando (videoclip nou)

Corina ne ofera un single si un videoclip nou, foarte provocator: Fernando. Pe langa mesajul piesei, cantareata vine cu o miscare noua, prin care renunta la machiaj si filtre si aduce cu sine ideea de empowerment.

“Sunt intr-o industrie in care ni se spune mereu ce si cum sa facem, in care simtim presiunea sa fim la fel, sa vindem chipuri perfecte, trupuri supersubtiri si sexy, mesaje fara consistenta. Stim, dar ne facem ca uitam de multe ori ca superbele fete, femei, #NastyWomen care ne urmaresc si se compara cu noi nu stiu ca pentru imaginea “fara cusur” impusa de modele false si prea perfecte, lucreaza artisti supertalentati de makeup, de imagine, filtre de post-productie si asa…mintim.

“Fernando”, piesa creata in studioul DeMoga are o poveste vizuala in care artista apare in majoritatea cadrelor fara nicio interventie de machiaj, iar clipul e lucrat fara a interveni deloc prin filtre sau masti de post-productie pe chipul Corinei.

“Pana acum, va spun sincer, la fiecare clip, lucram asupra fiecarui cadru impreuna cu artistul vizual si puneam “masti”- niste filtre de montaj, care anuleaza orice rid fin, ascund orice por si imperfectiune. Noul clip al artistei este unul de imagine, cu stylingul semnat chiar de Corina (pentru intreaga echipa), un manifesto de “empowerment”, care pune sub semnul intrebarii clisee despre feminitate, care pune accent pe frumusetea unicitatii fiecaruia, a sexualitatii fara tabu-uri, a unei #QueerRomania.

“A fi queer e unul din termenii cei mai gresit interpretati in cultura noastra. A fi queer inseamna, inainte de toate a poseda un fel de a gandi, un set de valori, o mentalitate diferita. Este viziunea despre lume caracterizata de acceptare, de naturaletea de a fi unic, neconventional, liber in exprimare. The Queer Ones” sunt cei care apreciaza diferenta, respecta orice orientare sexuala/de gender, inteleg complexitatea si infinitatea identitatilor fiecaruia dintre noi. Lor le este dedicat Fernando si lor le spun raspicat ca merita sa luptam impreuna pentru a oferi tuturor o tara, o lume in care ne putem exprima fara teama de prejudecati, fara sentimentul ca nu e normal sau nu ne integram”, declara Corina.
Ce ziceti de ideea Corinei? Daar de videoclip?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*