Familia speră ca Mutu Jr. să-i calce tatălui pe urme. „Îl facem fotbalist!”

Stiri Noi

La fix două luni de când s-au căsătorit, Sandra şi Adrian Mutu au devenit părinţi. Soţia „Briliantului” a născut un băieţel sănătos tun, pe care familia visează să-l facă fotbalist. Sandra şi Adrian Mutu sunt în al nouălea cer. Bruneta a devenit mămică pentru prima dată după ce a născut, la o clinică privată din Capitală, un băieţel, pe nume Tiago Adrian „Briliantul” mai are trei copii: un băiat, Mario, din perioada în care a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, şi două fete, Maya şi Adriana, apărute în timpul mariajului cu Consuelo Matos Gomez.

Micuţul Tiago a venit pe lume pe 14 aprilie, ora 7:44, la două luni de când Sandra şi Adrian s-au căsătorit. Urmaşul fostului căpitan al echipei naţionale a cântărit 3,600 kilograme la naştere şi a avut 53 centimetri. Fericiţii părinţi au ales deja naşii spirituali ai copilului. Este vorba despre Cesare Prandelli, fost antrenor al lui Adrian Mutu în Serie A, la Parma şi Fiorentina, şi Eduard Stăncioiu, bun prieten cu „Brilianul”.

La câteva ore după ce a devenit tătic, Mutu a organizat o petrecere ca-n filme în scopul de a marca exact cum se cuvine fericitul moment. „Briliantul” a petrecut în compania prietenilor apropiaţi, iar de pe masă nu au lipsit berea, vinul, şampania şi mâncărurile fine.

Adrian şi Sandra s-au pozat cu micuţul Tiago în sala de naşteri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.