Prima imagine cu Marc Bartra pe patul de spital după atentatul din Germania! Cum descrie fotbalistul Borussiei Dormund clipele de groază

Stiri Noi

Marc Bartra, jucătorul Borussiei Dormund, care a fost rănit în timpul atentatului din Germania în urmă cu câteva zile a descris pe larg tot ce a simţit în momentele atacului. Fotbalistul a mărturisit că nu doreşte nimănui din lumea asta să treacă printr-o situaţie simila
Marc Bartra de la Brorussia Dormund a postat pe Instagram o poză în care se află pe patul de spital, la scurt timp după operaţia suferită la mână.


Marc Bartra, prima imagine după ce a fost rănit în atentatul din Germania

Fotbalistul de 26 de ani, rănit în atentatul din Germania, le-a spus prietenilor lui că nu doreşte nimănui să treacă printr-o experienţă similară, mărturisind că durata atentatului au fost cele mai lungi 15 minute din viaţa lui.

”Zilele astea, când mă uit la încheietura mâinii umflate şi plină de răni, ştiţi ce simt? Mândrie. Ei sunt totul pentru mine, motivul pentru care mă lupt să depăşesc orice obstacol şi tot ce e urât în viaţa mea, iar asta e o experienţă prin care nu-i doresc nimănui din lumea asta să treacă. Durerea, panica, incertitudinea pentru că nu ştii ce se va întâmpla sau cât va dura… au fost cele mai lungi 15 minute din viaţa mea. Cred că şocul e din ce în ce mai mic, însă în acelaşi timp, e dorinţa de a trăi, de a lupta, de a munci, de a râde, de a plânge, de a simţi, de a iubi, de a crede, de a te juca, a te antrena, de a contiunua să bucuri oameni, pe cei dragi, prietenii, pasiunea mea, de a apăra, de a mirosi iarba înainte de începerea meciului şi asta mă motivează. Singurul lucru pe care-l cer tuturor este să ne lase să trăim în pace şi să lase în spate războaiele”, a declarat Marc Bartra, potrivit bbc.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.