Piesa zilei: Maluma – Felices los 4

Maluma e unul dintre numele de care cu siguranta nu vom scapa in curand, iar deja tanarul cantaret si-a mai lansat un single in asteptarea celui de-al treilea album al sau. Felices los 4 beneficiaza de un videoclip din care nu lipseste o prezenta feminina senzuala, insa povestea e cu talc.
Felices los 4 e primul single lansat oficial in promovare X, cel de-al treilea material de studio al cantaretului in varsta de 23 de ani, disc care va fi primul sau album bilingv.
Noi v-am mai povestit despre el, mai ales dupa succesul urias pe care l-a inregistrat cu Shakira si Chantaje, insa asta e la nivel mondial, pe cont propriu a lansat piese ca Borro Cassette si Sin Contrato. Tanarul columbian oricum bifeaza featuring dupa featuring si e una dintre prezentele fresh ale momentului: are peste 22 milioane de followers pe Instagram, fiind unul dintre conturile cu numar mare de fani dintre artistii latino-americani (pentru comparatie, Shakira are peste 36 de milioane, iar Enrique Iglesias 10 milioane)si cam tot atat pe Facebook.

Va place noul videoclip Maluma?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*