DENISA va merge la o clinică din Cuba pe care şi un fost mare fotbalist a ales-o, însă şi-a pus capăt zilelor fiindcă medicii nu l-au vindecat :(

Stiri Noi

Denisa Răducu traversează o perioadă destul de grea şi plină de încercări, pentru că în continuare se luptă cu boala. După ce s-a aflat că are pe masă două oferte de tratament, una pe care Anamaria Prodan i-a făcut-o de a merge în Cuba, dar şi alta pentru Israel, s-ar părea că familia cântăreţei este deschisă spre toate opotunităţile.
Un fost mare fostbalist a ales şi el să meargă la aceeaşi clinică din Cuba pe care şi Denisa Răducu se pare că o va vizita. Potrivit wowbiz.ro, Costică Ştefănescu s-a luptat cu cancerul, însă pentru că medicii nu au reuşit să îl vindece, el şi-a pus capăt zilelor, în 2013. Mai exact, fostul căpitan al Universităţii Craiova a pierdut lupta cu cancerul pulmonar, iar după multe tratamente care au ajuns să îl coste o sută de mii de euro, s-a întors în ţară, potrivit wowbiz.ro. Din disperare, acesta şi-a pus capăt zilelor pe 20 august 2013 şi s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *