(Exclusiv) Denisa Manelista, declarație sfâșietoare: ”Te uiți la tine și te întrebi de ce ți se întâmplă toate numai ție”

Muzica Stiri Noi

Coincidență macabră observată de fanii tinerei cântărețe Denisa Manelista pe pagina sa de socializare.

Denisa Răducu, cunoscută publicului larg sub numele de Denisa Manelista, are mari probleme de sănătate, după ce a fost depistată cu o boală gravă. În urmă cu câteva zile, unchiul ei a făcut declarații șocante, în timp ce fanii tinerei, care urmăresc cu sufletul la gură și speră să audă vești bune despre cântăreață, au observat pe pagina sa de Facebook o coincidență macabră.

Pe 6 iunie 2016, în urmă cu exact un an, când nimic din acest coșmar nu se întrevedea la orizont, cântăreața a mărturisit într-un moment de slăbiciune că a obosit să tot lupte. ”Te uiți la tine și te întrebi de ce ți se întâmplă toate numai ție”, a scris Denisa atunci.

Ciroza hepatică, boala care a ucis-o pe Ileana Ciuculete
Ciroza hepatică, boala de care suferă Denisa Manelista și care a ucis-o și pe Ileana Ciuculete, este una dintre cele mai grave boli ale ficatului. Ciroza hepatică este o boală cronică a ficatului, caracterizată de o diminuare progresivă a masei lui funcționale rezultând atât din diminunarea cantității de hepatocite, cât și din distrugerea arhitecturii specifice a organului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.