Denisa Răducu a ajuns la 25 de kilograme. Dezvăluiri sfâşietoare despre starea artistei ???

Stiri Noi

Denisa Răducu trece prin momente cumplite şi se pare că medicii sunt sceptici în privinţa şanselor acesteia de supravieţuire. Surse din spital au dezvăluit că blonda a slăbit cumplit, ajungând să cântărească aproximativ 25 de kg.

Denisa Răducu luptă cu ultimele puteri cu cancerul, iar medicii sunt sceptici în privinţa şanselor acesteia de supravieţuire. Boala i-ar fi cuprins întreg trupul şi ar fi slăbit cumplit, ajungând să cântărească aproximativ 25 de kilograme.

„Am discutat cu niste persoane din Spital. Pot sa va spun ca Denisa este externata. Toata medicina nu e in stare sa o puna pe picioare. Are 25 de kilograme. Cancerul a dat in metastaza in tot corpul. Acele celule canceroase sunt in tot corpul. Medical nu se mai pote interveni. Pentru ea este foarte greu sa fie transportata de acasa la spital”, a declarat jurnalistul de investigatii Madalin Pribu.

Tot surse din interiorul spitalului susţin că artista este vizitată zilnic de preot şi că la cap ţine mereu o lumânare neîncepută, pentru că s-a împăcat cu ideea că nu ar mai putea fi salvată: ”Zilnic e vizitată de preot şi îi mărturiseşte acestuia păcatele. Se simte mai bine, psihic, de când s-a împăcat cu toate cele lumeşti. Mai mult, o dată la două zile, ea se împărtăşeşte, nu vrea să se întâmple ceva şi ea să nu fie pregătită”, ne-a spus o sursă din interiorul spitalului. A fost dorinţa ei să o aibă acolo (n.r. o lumânare neîncepută), s-a împăcat cu ideea că doar o minune o mai poate salva”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.