Vescan feat. Sisu Tudor & Dj Wicked – Pe minus mereu (videoclip nou)

Muzica

Xsession3 revine cu prima colaborare dintre Vescan si Sisu Tudor. Pe minus mereu e o piesa cu un mesaj puternic despre cum viata nu e deloc usoara, cum fiecare e nevoit sa porneasca de jos si sa se lupte in fiecare zi pentru o viata mai buna.

“Pe minus mereu” este produsa si compusa de Mahia Beldo in studiourile Scandalos Music. Textul apartine lui Vescan si lui Tudor Sisu. Video este realizat de Claudiu Stan si a fost filmat in Bucuresti si Cluj-Napoca, orasul natal al lui Vescan si Dj Wicked cel care s-a ocupat de scratch-urile de pe noul material.

*Sisu Tudor: „E bine ca Vescan revine de unde a plecat. Venim din acelasi loc cu totii, din locul unde e o competitie mai mult sau mai putin artificiala si incercam sa nu ne pierdem identitatea in lumea asta unde valorile sunt impuse nu construite.*

Vescan: „Am scris piesa acum cateva luni intr-o seara in care am constatat ca toata lumea e ”pe minus mereu” in timp ce toate se misca rapid in jurul nostru. E o piesa in care ma regasesc in totalitate si ma bucur mult ca am reusit sa filmam in Cluj-Napoca o mare parte din videoclip pentru ca am crescut pe strazile astea, stiu fiecare centimetru si de fiecare data am o mare placere sa ajung in locurile copilariei. Colaborarea cu Sisu Tudor si Dj Wicked a fost exact de ce avea piesa nevoie #LaFamilia si ma bucur mult sa-i am ca invitati, imi doream de cand mi-am inceput cariera o colaborare de genul asta. In studio totul a decurs rapid si spontan, toate merg ca pe roate cand vorbesti aceeasi limba: MUZICA.”

Vescan a intrat in topurile muzicale anul trecut cu Las-o, un super succes alaturi de Florin Ristei, care a stat saptamani la rand in clasament, iar apoi l-am ascultat cu Tic-Tac si impreuna cu Ligia pe hitul ei, Fraiero. Recent a lansat si un track impreuna cu Mahia Beldo, Plecati din capul meu. Sisu si Puya au revenit in forta si au lansat albumul Codul Bunelor Maniere, promovand piese ca In realitate, FAK sau Curaj, in featuring cu Connect-R.

Ce ziceti de aceasta colaborare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *