Diamante FMM – Dat dreacu (videoclip nou)

Stiri Noi

Ruby este Bad Juju, Shift este Chuck Boriss, Keed este Koreah, iar Coco este Coco Siffredi. Impreuna sunt Diamante FMM si impreuna au lansat primul film al proiectului – “Dat Dreacu”.

Cei patru lanseaza in aceasta formula un proiect nonconformist, “altfel” decat ceea ce este pe piata muzicala romaneasca, iar fiecare dintre ei isi pune amprenta in stilul original caracteristic. Trap, rap, hip hop, rock si dubstep sunt genurile muzicale care se regasesc in primul single semnat Diamante FMM. In regia lui Roman Burlaca, short film-ul “Dat Dreacu” este filmat in Chisinau, iar Bad Juju, Chuck Boriss, Koreah si Coco Siffredi joaca rolul unor infractori extrem de periculosi.

Diamante FMM a prezentat in premiera videoclipul piesei “Dat Dreacu”, luni, 3 iulie, in cadrul unui eveniment privat organizat de echipa Cat Music, la Cinema Pro, alaturi de prieteni, oameni din media si artisti precum What’s UP, Dorian Popa, baietii de la Satra Benz, Noaptea Tarziu, Irisha si altii.

Ruby a lansat la inceputul lunii iunie un nou single, Soare patrat, dupa ce anul trecut a ajuns in topul difuzarilor cu o super colaborare cu Uzzi – Nu caut iubiri. Apoi a lansat continuarea Luptatoare si recent a aparut si in cel mai nou clip lansat de What’s Up, La tine. Shift a lansat anul trecut albumul Adevarul, iar nu demult a venit cu o piesa alaturi de JO, Taci inima. 

Cum vi se pare acest proiect?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *