Jennifer Lopez feat. Gente de Zona – Ni Tu Ni Yo (videoclip nou)

Muzica

Jennifer Lopez vine cu un super vizual pentru cel mai nou single al sau, Ni Tu Ni Yo, un featuring cu baietii de la Gente de Zona. Pentru noul videoclip avem parte de un flirt intre ea si un fotograf, dar si o aparitie din partea fostului ei sot, Marc Anthony.
Aparitia acestuia nu e deloc intamplatoare, pentru ca el este responsabil de productia albumului in limba spaniola pe care J.Lo il va lansa anul acesta, iar ei deja au promovat un prim single impreuna. Pentru acest videoclip, in schimb, avem parte de o mutime de schimbari de outfit si o Jennifer Lopez care arata superb si ar putea da lectii unor artiste mai tinere. Videoclipul a fost filmat timp de doua zile, in luna iunie, in Islamorada, in Florida, in regia lui Emil Nava, iar alaturi de Jennifer Lopez si Gente de Zona mai apar actorii Khotan Fernandez si Paul Marcarelli.
Tinand cont ca muzica latino a reusit sa ajunga din nou peste tot si sa domine toate topurile muzicale si playlisturile, Jennifer Lopez are sanse foarte mari sa ajunga si ea intre favorite, mai ales ca single-ul beneficiaza de un refren catchy si usor de fredonat. In pregatirea albumului ei in limba spaniola, cantareata a colaborat din nou cu Marc Anthony, iar anul trecut au lansat impreuna Olvidame Y Pega la Vuelta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *