PSY nu mai are cel mai vizionat clip de pe Youtube! Cine i-a luat locul?

Muzica Stiri Noi

PSY si al sau Gangnam Style, single-ul care a generat o adevarata isterie in urma cu cativa ani, alaturi de videoclipul devenit viral a pierdut locul intai in topul celor mai vizualizate videoclipuri de pe Youtube. Cine i-a luat locul?

Videoclipul a fost atat de popular, vizualizat de atat de multe ori in acea perioada incat cei de la Youtube au fost nevoiti sa isi schimbe algoritmul pentru a putea numara atat de multe views. Pentru moment, Gangnam Style a stras un numar de 2.894.555.157 de vizualizari, insa a fost intrecut de Wiz Khalifa si Charlie Puth cu See You Again. Videoclipul aparut in 2015 are 2.896.790.265 si a avut atat de mult succes nu doar pentru ca s-a aflat pe coloana sonora a filmului Fast & Furios ci si pentru ca e o practic o dedicatie pentru Paul Walker, actorul care a murit cu putin timp inainte ca filmarile sa se incheie.

Este foarte posibil, insa, ca Wiz Khalifa si Charlie Puth sa se vada detronati in curand, pentru ca hitul inconstestabil al acestei veri si al acestui an, Despacito sa ii intreaca. Luis Fonsi si Daddy Yankee au strans deja peste 2.5 miliarde de views in doar sase luni si nu par sa ia o pauza prea curand, mai ales ca au fost ajutati in succesul lor si de remixul cu Justin Bieber. In clasamentul celor mai vizualizate clipuri de pe Youtube ii regasim si pe Bruno Mars & Mark Ronson cu Uptown Funksi pe Justin Bieber cu Sorry.

Ce ziceti de treaba asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *