Piesa zilei: Major Lazer feat. Anitta & Pabllo Vittar – Sua Cara

La inceputul verii Major Lazer a lansat EP-ul Know No Better, iar una dintre piesele foarte catchy de pe acest nou material e Sua Cara. Cu un featuring cu braziliencele Anitta & Pabllo Vittar ceea ce s-a tradus intr-un succes aproape instantaneu al piesei si un numar mare de views pe Youtube de la momentul lansarii.

Sua Cara e una dintre cele sase piese incluse pe acest EP si care mai are colaborari cu Travis Scott, Camila Cabello si J Balvin, intr-un mix de sound-uri care isi doreste sa “making the world smaller by making the party bigger.”

Major Lazer e oricum nelipsit din playlisturile de vara si nu numai, pentru ca de fiecare data reusesc sa vina cu ceva care sa ne tina in priza si sa ne faca sa dansam. Printre altele, am ascultat Know No Better, dar si un featuring cu Nicki Minaj – Run Up, dupa ce anul trecut au fost nelipsiti datorita colaborarii cu Justin Bieber – Cold Water.

Ce ziceti de piesa? V-a prins?

about author

Addo

beby_tau22@yahoo.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera