Armin van Buuren a mixat până dimineaţa, în faţa a 90.000 de oameni, la ediţia din acest an a festivalului Untold. Mulţi îşi imaginează că Armin urcă pe scenă, mixează nişte piese, îşi ia banii şi merge la alt show. În principiu, cam aşa este, dar în spatele show-urilor sale se află foarte multă muncă şi o echipă numeroasă de oameni implicaţi.

Mai mult, Armin van Buuren este conectat în cel mai mic detaliu privind evenimentele sale. S-a mers atât de departe încât olandezul controlează până şi efectele şi luminile de scenă. Este un profesionist şi un perfecţionist iar asta se vede în prestaţiile sale.

Armin foloseşte de ani buni MYO Armband. De altfel, a făcut şi un making of legat de aceste programe. Echipa sa explică pas cu pas cum sunt gândite şi utilizate efectele şi luminile de scenă.

Pe Armin van Buuren îţi poţi asculta la AddoRomania pentru că hiturile se aud prima dată la AddoRomania. Armin ne-a cucerit în această vară cu hitul „I Need You”, care este un featuring cu Garibay şi Olaf Blackwood.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera