Adelina şi Denisa Răducu erau foarte apropiate

O familie împietrită de durere a lăsat în urma ei Denisa Răducu, care în urmă cu mai bine de două săptămâni a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Solista de muzică de petrecere a murit la doar 27 de ani, părinţii şi sora ei fiind profund afectaţi de dispariţia artistei. Într-un interviu acordat Revistei Taifasuri, Adelina Răducu, a vorbit despre cum surioara ei mai mică îşi cheltuia bănuţii strânşi la cântări, dar şi despre visurile pe care nu a mai apucat să le vadă realitate.

Denisa Răducu a muncit de mică şi nu s-a plâns niciun moment familiei că îi este greu. Poate din această cauză boala s-a instalat în trupul ei firav şi a făcut ravagii. Sora mai mare a artistei a povestit pentru Revista Taifasuri că regretata cântăreaţă aducea toate căştigurile ei acasă şi nu ştia să-şi gestioneze prea bine agoniseala. Deşi era invitată pe la petreceri cu ştaif în breaslă, solista nu a lăsat în urmă o avere fabuloasă şi acum se explică şi de ce.

Denisa nu era o „victimă” a modei, ci îşi ajuta financiar toată familia

„Denisa şi-a ajutat întotdeaua familia. Când a început să cânte era prea mică să gestioneze banii, aşa că toţi ajungeau în casă, la mama. Când a mai crescut a început să-şi cumpere haine, cosmetice. Îi plăcea foarte mult să fie la modă, era întotdeauna cochetă şi elegantă, dar nu a fost niciodată genul de fată care să investească toţi banii în îmbrăcăminte scumpă. A fost extrem de modestă, s-a mulţumit cu strictul necesar. Când ieşea pe stradă prefera să se îmbrace cât mai lejer cu putinţă şi umbla de multe ori nefardată. La cât de frumoasă era, nimeni nu a observat vreodată asta”, a mărturisit Adelina pentru sursa citată.

Din povestirile surorii sale, Denisa a muncit mult ca să scape de eticheta de „manelistă” şi a studiat intens. Puţini ştiu că Denisa avea o facultate terminată, într-un domeniu care i-ar fi putut aduce căştiguri mari dacă ar fi abandanat cariera muzicală.

„Ea tot timpul era îndrăgostită de muzică. Denisa a făcut totul cu şi din dragoste. A vrut însă să aibă şi studii superioare şi a terminat Facultatea de Drept. Nu ştiu dacă la un moment dat s-a gândit să şi profeseze în domeniul ăsta şi nici nu am discutat ce va face peste 20 de ani. Visul ei era să-şi întemeieze o familie, să ia o pauză dacă venea un copil, dar niciodată nu voia să renunţe la muzică”, a mai spus Adelina pentru Revista Taifasuri.

Denisa a murit la 23 iulie din cauza unui cancer hepatic agresiv şi a fost înmormânată în curtea Mănăstirii Morunglav, foarte aproape de locuinţa mamei sale din Drăgăşani, Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera