Delia si Taxi colaboreaza din nou cu o piesa cu un mesaj puternic si cu un videoclip ca un mozaic psihedelic – Inadaptat.

“Colaborarea cu Delia a fost exact ca cea de acum un an si ceva, de la piesa «Atat de trist»: extraordinara. Pe langa faptul ca este un om minunat, Delia este unul dintre acei artisti rari care, treziti la 3 dimineata si urcati direct pe scena, sustin un concert fara probleme. Cat despre piesa, pentru prima oara in 18 ani am folosit un cuvant vulgar. Acum regret. Regret ca n-am folosit mai multe”, declara Dan Teodorescu (Taxi).

“Suntem deja la a doua colaborare si ne-am propus sa nu ne lasam pana nu facem minimum trei albume. Scopul nostru este… sa nu ajungem pe radio!”, adauga Delia.

Cu peste 18 ani de activitate muzicala, Taxi este una dintre cele mai cunoscute si apreciate trupe din Romania. De-a lungul timpului, piese de succes precum “Cele doua cuvinte”, “Jumatatea mea”, “Stelele care cad” au surprins publicul prin originalitate si prin mesajele sincere si emotionante, dar si prin tema sociala si politica.

Delia este una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania si totodata una dintre cele mai importante aparitii din showbiz. Vara aceasta, Delia a cucerit publicul si topurile muzicale din tara cu piesele “Ramai cu bine” si “Weekend” (alaturi de The Motans), mentinandu-se saptamani la rand pe primele pozitii.

Cum vi se pare noua lor piesa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera