Claudia – Cuvinte potrivite (Radio Addo nou)

Muzica Videoclipuri

Claudia este o cantareata Famous Production, care s-a lansat anul acesta cu piesa Jos, Jos. Recent a realizat si un mash-up din refrene romanesti, Shape Of You vs. Hituri romanesti, alaturi de Edward Sanda, video care a adunat o multime de comentarii si reactii pozitive.

Cuvinte potrivite este cel de-al doilea single al Claudiei, despre care artista spune ca este o piesa venita in aceasta lume a like-urilor si retelelor de socializare, in care de multe ori ne rezumam la aparente si uitam sa comunicam profund, sa rostim cuvintele potrivite, care sunt intotdeauna cele pe care ni le dicteaza inima.

Piesa Cuvinte potrivite este compusa de catre Claudia, ea fiind unul dintre acei cantarete care isi compun propriile piese; ea canta la pian de la varsta de 5 ani, iar prin intermediul acestui instrument si-a descoperit vocatia pentru domeniul muzical.

Sunt deosebit de fericita ca am compus si produs aceasta piesa. Cred ca cea mai mare sansa pentru un artist este sa isi produca singur piesele, deoarece astfel le poate transpune exact asa cum le-a gandit, iar muzica sa va fi una sincera. Multumesc Famous Production pentru sustinere si votul de incredere!

Va place piesa Claudiei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *