Taylor Swift – Ready for It (videoclip nou)

Taylor Swift ne ofera un videoclip plin de efecte speciale pentru cel mai nou single al sau, Ready for It. Cantareata se lupta cu o versiune cyborg a sa si are o gramada de referinte pe care am incercat deja sa le descifram.

Daca precedentul clip regizat de acelasi Joseph Kahn era mai glam si cu mult mai multe referinte pe fata, de data aceasta Taylor pare sa fie mai subtila. Faptul ca apare intr-un costum naked ar putea fi o referire la videoclipul Famous al lui Kanye West, in care mai multe vedete apareau dezbracate, iar fulgerele ar putea fi o referinta la coperta single-ului This Is What You Came For, pe care Taylor l-a scris impreuna cu fostul ei iubit, Calvin Harris. Sarpele apare din nou, asa cum s-a intamplat in Look What You Made Me Do, iar graffiti-urile de pe pereti ar putea reprezenta titlurile viitoarelor piese incluse pe Reputation.

Taylor Swift a mai lansat si piesa Gorgeous intre timp, insa fara vreun videoclip. Reputation va aparea oficial pe 10 noiembrie, iar primul single aparut a fost Look What You Made Me Do. Piesa a urcat rapid in clasamente, a stabilit chiar si cateva recorduri, dar dupa cateva saptamani a fost detronata de Cardi B si Bodak Yellow. 

Cum vi se pare videoclipul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*