Abonamente Untold la un pret special disponibile tuturor

Stiri Noi

Datorita interesului extrem de mare manifestat de catre fanii UNTOLD pe perioada primelor doua runde de vanzare cand s-au achizitionat peste 28.000 de abonamente, organizatorii festivalului au hotarat sa puna la dispozitia tuturor doritorilor, incepand cu luna decembrie, o noua transa de abonamente la un pret special.

Incepand de astazi, 12 decembrie 2017, toti cei care asteapta cu nerabdare cea de-a patra editie UNTOLD au sansa sa-si achizitioneze abonamentul pentru editia din 2018 la pretul special de 499 lei plus taxe. Acestea vor fi disponibile pentru toti iubitorii festivalului incepand de marti, 12 decembrie, ora 14.00 si pana pe data de 15 ianuarie 2018. Tot in aceeasi perioada vor putea fi achizitionate si abonamente VIP la pretul de 1100 de lei plus taxe.

Fanii care s-au inregistrat deja pe pagina festivalului vor primi pe adresa de mail un link cu care vor putea achizitiona abonamentele, iar cei care nu s-au inregistrat pana acum le vor putea cumpara de pe untold.com sau de pe entertix.ro.

Abonamentele la pretul final de 650 de lei plus taxe vor fi disponibile din februarie 2018. Fanii care isi achizitioneaza abonamente pentru festival pot consulta si optiunile de cazare care vor fi disponibile din luna ianuarie 2018.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.