VUNK – Lume, lume (videoclip nou)

Muzica Videoclipuri

Dupa ce a inceput anul lansand single-ul “Camera ei”, care a beneficiat de primul videoclipt filmat live pe Facebook, urmat de alte trei hituri “Hai, mersi”, “Imbracati sau goi” si Stai langa mine”, Trupa Vunk termina anul 2017 lansand “Lume, Lume”, cantecul care va salva lumea.

Videoclipul piesei spune povestea unui om care, de cand se trezeste, se pregateste sa iasa din casa pentru a indrepta lumea.

“Muzica schimba oameni si destine, iar acest cantec este o rugaminte de a vedea binele si frumosul in tot ceea ce ne inconjoara. Este un cantec erou care va trezi constiinte si va aduce speranta si dorinta de a ne opri din goana de zi cu zi si a ne bucura de lucruri simple. Pentru ca lumea se construieste pe daruire, intelegere si ingaduinta fata de cei de langa tine.

Lumea se cucereste cu sufletul curat, cu zambet pe buze, cu speranta si incredere. Si cu muzica. Pentru ca muzica schimba oameni, aduna oameni, bucura oameni, trezeste oameni. De aceea, am ales ca inainte de lansare, piesa sa fie cantata de romani de pretutindeni. Nu este nevoie de gesturi mari pentru a schimba viata unui om sau a unei comunitati. Fiecare dintre noi este un super erou daca-si face treaba temeinic si nu renunta la crezuri si visuri. Impreuna putem construi o lume in care bunatatea, sinceritatea, corectitudinea, prietenia, altruismul reprezinta normalitatea si nu exceptia de la regula, “spune liderul trupei, Cornel ILIE.

Pe Vunk i-am ascultat alaturi de Irina Rimes cu Stai langa mine, iar in aceasta vara au lansat si o piesa alaturi de Alina EremiaImbracati sau goi. In plus, anul acesta au venit si cu primul lor musical, Secretul tau, pus in scena in luna mai.

Va place piesa?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.