Delia Rus – Baby It’s Cold Outside (piesa noua)

Odata cu prima ninsoare vine si o piesa speciala de sarbatori, semnata Delia Rus. Intr-un cadru intim ce aduce aminte de filmele de Craciun, artista da o nota moderna piesei clasice “Baby It’s Cold Outside”, ce a aparut prima data in filmul “Neptune’s Daughter”

“In ciuda oricarui om care m-ar contrazice, Baby, It’s Cold Outside este o piesa de dragoste. Eu de ceva vreme numar zilele pana la Craciun si sincer cred ca as trai macar o data in viata o iubire atat de stangace in gesturi si cuvinte, incat doar scuzele sa ne mai faca sa stam impreuna pentru o seara. Si-acum ca am prins prima zapada si mi-am permis sa ratacesc cu fulgi de nea prin par, uitand ca este frig afara, ramane doar sa astept Craciunul si sa lasam frigul sa mai blocheze in case cativa indragostiti.” – Delia Rus

2017 a fost un an important pentru Delia, marcat de debutul la MMA, cat si la radio, cu cel mai recent single – Inimi straine -, colaborarea cu Karo si Doddy, care se apropie de 10 milioane de vizualizari in doar cateva luni.

Va place versiunea ei pentru Baby It’s Cold Outside?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*