CARLA’S DREAMS – „POETIC ŞI MURDAR” | OFFICIAL VIDEO

Muzica Videoclipuri

În Joia Mare, Carla’s Dreams a lansat o nouă melodie care va fi inclusă pe viitorul album al trupei. Este vorba de „Poetic şi Murdar”.

Apariţia acestei melodii a fost însoţită de un teaser mai special. Cu o zi înainte, trupa a publicat versurile single-ului într-o postare pe Facebook.

Publiée par Carla's Dreams sur mercredi 4 avril 2018

Fanii au au avut prea mult de aşteptat până când şi piesa a fost lansată. Carla’s Dreams a scris despre noua melodie: „A​ceastă piesă este dedicată celor care au avut norocul sau nefericirea de a fi „murdăriți” de viață, de lume, cu noroi, cu har. Poeți, invizibili adesea, care se nasc, trăiesc, mor printre și alături de noi. Acei „poeți” care simt viața, acei rebeli care văd altfel, acei „vecini” care nasc fraze zburătoare.​​ ​A​cei oameni care fac mereu pasul riscant dar adevărat pentru ei. Acei oameni care se diz​olvă în ura și neînțelegerea altora adesea. Prea des. Deși sunt aproape întotdeauna cei mai îndrăgostiți de lume, de viață. V-am cuprins ,)”.

Nou single face parte de pe noul album al trupei, „Monomaniac”, care va fi lansat pe 5 mai printr-un concert la Arelene Romane din Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *