Home / Muzica / ACEASTA ESTE PIESA MOMENTULUI! DELIA ŞI ADELE O APRECIAZĂ ÎN MOD DEOSEBIT | VIDEO

ACEASTA ESTE PIESA MOMENTULUI! DELIA ŞI ADELE O APRECIAZĂ ÎN MOD DEOSEBIT | VIDEO

ACEASTA ESTE PIESA MOMENTULUI! DELIA ŞI ADELE O APRECIAZĂ ÎN MOD DEOSEBIT | VIDEO

Poate nu are ingredientele clasice ale unui hit, dar această piesă demonstrează că poţi face muzică fără compromisuri şi să mai ai şi succes. Clipul este cel care atrage în mod deosebit.

Este de fapt o radiografie a societăţii americane actuale, care se luptă cu  violenţa, rasismul și discriminarea. Childish Gambino a reuşit ca în primele şase zile de când a urcat clipul piesei „This is America”pe YouTube să adune aproape 75 de milioane de vizualizări. Donald McKinley Glover Jr. este actor, scriitor, compozitor, regizor, producător şi DJ, iar numele de scenă este Childish Gambino.

Unii ar spune că videoclipul este controversat şi pe alocuri violent, dar asta e societatea actuală, cel puţin în Statele Unite. În România nu prea este difuzat, dar la ce succes are în acest moment, probabil că-l vom auzi şi pe aici. Printre trupele care l-au înfluenţat şi încă o fac se află LSD Soundsystem, Ghostface Killah, Rage Against the Machine, Outkast, Migos şi Funkadelic.

Printre artiştii care şi-au exprimat public admiraţia faţă de Childish Gambino se află Delia şi Adele. Delia a dat share clipului şi a scris la postarea pe Facebook: Pfaaai de mineee…cum eee #thisisamerica

Şi Adele a avut un mesaj pentru Childish Gambino. Ea a scris pe Instagram: „Childish Gambino how the hell do you have time to offer us so much greatness on so many platforms. I adore you x”

Asadar, Childish Gambino este artistul momentului, iar piesa „This is America” ar putea deveni un superhit sau măcar un clip cu foarte multe vizualizări pe YouTube.

 

About Addo

Check Also

Edy Talent – Aoleo Gucci ( Official Song ) 2018

Culita Sterp – Primul tău sărut [oficial video] 2018

RADIO ZU – MOST WANTED TOP 40 – 29 SEPTEMBRIE 2018 [ALBUM ORIGINAL]

RADIO ZU – MOST WANTED TOP 40 – 29 SEPTEMBRIE 2018 [ALBUM ORIGINAL] 01. Carlas …

VESCAN feat. MIRA – Ce-o Fi, O Fi ( Original Radio Edit )

Carmen de la Salciua – Dansez prin ploi (Exclusiv Radio Addo )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera
error: Radio Addo