(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Home / Stiri Noi / Alexandra Stan, detalii noi despre bătaia primită de la impresar: „Mulţi au zis că am meritat-o”

Alexandra Stan, detalii noi despre bătaia primită de la impresar: „Mulţi au zis că am meritat-o”

„Am făcut foarte multă terapie și am înțeles că și eu am avut partea mea de responsabilitate”

La șase ani de la momentul în care a fost agresată fizic de către fostul ei manager, Alexandra Stan revine cu noi declarații, într-o campanie a Știrilor Pro TV.

Acum șase ani, imaginile cu cântăreața bătută au șocat întreaga țară, în contextul succesului de care se bucura cu piesa „Mr. Saxobeat”.

Să fii pe aceleaşi scene cu Rihanna în Japonia şamd şi să ai piesa nr.1 şi nr. 2 în top e wow, nu ai cum, în momentul în care tu cu câteva luni înainte te gândeai să te duci să lucrezi la un hotel pe 1.500 de lei pe lună. Creierul nu poate să asimileze nivelul ăsta”, a zis ea.

Artista a mărturisit că după incident a trecut printr-o perioadă de terapie pentru a înțelege cum ajunsese în acel punct: „Am făcut foarte multă terapie după şi mi-am dat seama că fiecare om are motivele lui pentru care ajunge în situaţii de genul ăsta, adică am înţeles că şi eu am avut, nu vină, dar partea mea de responsabilitate pentru faptul că am ajuns atât de departe în punctul în care el să mă jignească. Pentru că nu era prima oară, mă mai împinsese odată”.

About By Al3xu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.