(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Home / Stiri Noi / Carmen de la Salciua și-a făcut bagajul, la scurt timp după ce s-a împăcat cu Culiță Sterp: „Am plecat de acasă”

Carmen de la Salciua și-a făcut bagajul, la scurt timp după ce s-a împăcat cu Culiță Sterp: „Am plecat de acasă”

Carmen de la Sălciua a plecat în străinătate, acolo unde susține mai multe concerte.

Carmen de la Sălciua a plecat timp de două zile din România. Frumoasa artistă a avut grijă să împacheteze mai multe ținute, pentru a se asigura ca arată impecabil la fiecare apariție, așa că a ajuns să călăorească cu trei vazile mari.

„Se poate spune și că am plecat pentru două luni de acasă… dar aș minți… Bagaje pentru două zile”, a scris Carmen de la Sălciua în dreptul imaginilor.

Interpreta de muzică de petrecere a plecat în străinătate, acolo unde avea de susținut mai multe concerte. Cu siguranță în bagajele ei, bruneta are rochii superbe pentru fiecare dintre aparițiile ei.

Culiță Sterp, primele declarații despre a doua nuntă cu Carmen de la Sălciua!

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au afișat ca un cuplu în urmă cu puțin timp, iar fanii s-au bucurat enorm pentru cei doi artiști. Toată lumea așteaptă o a doua nuntă, însă interpreții nu par hotărâți să ajungă din nou în fața altarului.

“Nu îmi mai trebuie! Am fost o dată cununat, aşa că este suficient. Noi suntem acum fericiţi aşa, necăsătoriţi, şi încercăm să evităm, pe cât posibil, apariţiile în presă şi interviurile”, a declarat Culiță Sterp pentru Spynews.

About By Al3xu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.