(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Home / Stiri Noi / Gheorghe Dincă, interogat de profileri FBI. Mizele expertizei psihiatrice sunt uriașe

Gheorghe Dincă, interogat de profileri FBI. Mizele expertizei psihiatrice sunt uriașe

Gheorghe Dincă nu este nebun, spun psihiatrii care i-au analizat comportamentul de la începutul anchetei. Însă specialiștii sunt de părere că e prea târziu acum să i se facă expertizele psihiatrice despre care s-a tot vorbit de două luni. Abia marti, suspectul de orori în serie a fost dus la Institutul de Medicină Legală, iar zilele trecute l-au vizitat la penintenciar profileri de la FBI. Dacă s-ar dovedi că nu a avut discernământ când a comis crimele ar putea scăpa de cătușe.

Zilele trecute – mai mulți specialiști de la FBI au venit în România – la penintenciarul Jilava – unde – în prezența unui translator – l-au supus pe cel supranumit monstrul din Caracal la un tir de întrebări menite să trădeze posibile neadevăruri ascunse în spatele poveștii teribile.


Gheorghe Dincă, interogat de profileri FBI. Față în față cu psihiatrii

Astăzi – vreme de patru ore Gheorghe Dinca a stat față în față cu psihiatrii de la Institutul de Medicină Legală, care i-au analizat cu iscusință fiecare gest, fiecare tresărire dar și mimica feței, în timp ce el povestea cum le-ar fi răpit, torturat și ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.Ca să dea un verdict, specialiștii au cerut anchetatorilor filmările din momentul în care au pus mâna pe Dincă și până astăzi. Trebuie să fie atenți la absolut orice mișcare pe care individul a făcut-o atât la audieri cât și la căutări și reconstituiri.


About By Al3xu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.