(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Home / Stiri Noi / INNA prezintă cel de-al doilea număr al propriei reviste, INNAMag

INNA prezintă cel de-al doilea număr al propriei reviste, INNAMag

La sfârșitul acestei veri, INNA și-a surprins fanii cu un proiect special, propria revistă, care se numește INNAMag. Artista tocmai a lansat cel de-al doilea număr dedicat iubirii, dar și celebrării prieteniei, oamenilor pe care INNA îi admiră și locurilor frumoase pe care le vizitează în călătoriile ei.

În cel de-al doilea număr al revistei, fanii pot citi interviu cu Erez Sabag, un fotograf renumit în lume, prieten bun cu artista, cel care semnează și ședința foto de copertă, cu Catrinel Marlon, actriță româncă, protagonistă a filmului „La Gomera”, destinație de vacanță Santorini.

„Am făcut una dintre cele mai drăguțe ședințe foto cu Erez Sabag și sunt extrem de încântată de ceea ce a ieșit, simt că mă reprezintă pe mine întru totul și am știut că trebuie să fie materialul principal în INNAMag. Enjoy, sper să vă placă!”, a spus INNA.

Primul număr al revistei conține un interviu exclusiv cu fotograful Edward Aninaru, cel care a realizat și shooting-ul de copertă, călătorie alături de INNA „înconjurul lumii într-o lună”, România văzută prin ochii artistei, recomandările ei pe diverse subiecte, dar și un quiz cu ANTONIA.

O piesă a Innei a fost inclusă în show-ul Versace primăvară-vară 2020
De curând, în cadrul Milano Fashion Week, România a fost reprezentată la eveniment prin piesa INNEI, „Iguana”, care a fost inclusă în show-ul Versace primăvară-vară 2020, în timpul unui moment special, viral, în care Jennifer Lopez a ieșit pe scenă purtând o rochie iconică.

„Este o reală bucurie să îmi aud piesa inclusă în show-ul celor de la Versace, mai ales pentru că este unul dintre brandurile mele preferate. Este o onoare să aflu că muzica pe care am compus-o este apreciată!”, a spus INNA.

INNA a susținut peste 800 de concerte, are peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter și 2.6 milioane de fani pe Instagram.

Anul acesta, INNA a atins un nou record pe YouTube: are 3 miliarde de vizualizări pe propriul canal de YouTube și peste 5 milioane de abonați.

De asemenea, pe YouTube în general, are peste 4 miliarde de vizualizări, poziționându-se pe locul 91. Artista devansează nume mari precum Justin Timberlake, Thalia, Jessie J, Avril Lavigne, Lana del Rey, Red Hot Chili Peppers, Kygo, Sean Paul sau Kanye West.

About By Al3xu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.