(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Home / Stiri Noi / Moment şocant pentru Lidia Buble! Artista a fost atacată pe stradă! „Năsoaso, ce urâtă eşti!” Declaraţiile cutremurătoare ale solistei! „Nu mai pot cu răutatea asta”

Moment şocant pentru Lidia Buble! Artista a fost atacată pe stradă! „Năsoaso, ce urâtă eşti!” Declaraţiile cutremurătoare ale solistei! „Nu mai pot cu răutatea asta”

Lidia Buble s-a luptat cu depresia! A vorbit despre cele mai grele momente din viaţa ei la emisiunea „De vorbă cu Ana”

Lidia Buble a fost invitata colegei noastre Ana Pîrvulescu, la emisiunea online „De vorbă cu Ana”, difuzată în fiecare marţi, începând cu ora 17.00, pe pagina de facebook kfetele.ro.

Îndrăgita artistă care a cucerit România în urmă cu câţiva ani, cu hit-ul „Simţim la fel”, a atins mai multe subiecte sensibile în cadrul interviului, printre care şi depresia.

Lidia Buble s-a luptat cu depresia! „Mă întrebam dacă sunt chiar atât de urâtă”

Frumoasa cântăreaţă a fost jignită în fel şi chip… Şi nu pentru că ar fi făcut vreo greşeală catastrofală ci pentru că „şi-a permis” să cânte şi să-şi împlinească visurile din copilărie deşi nu avea un nas perfect.

Da, aţi înţeles perfect…Una dintre cele mai iubite şi talentate cântăreţe din România a suferit foarte mult din pricina răutăţii semenilor. Lidia a fost atacată verbal chiar şi pe stradă…”Eşti o năsoasă. Ce urâtă eşti„, i-a strigat cineva…

About By Al3xu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.