(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Home / Stiri Noi / ȘOC! Simina spune adevărul despre întâlnirea cu Jador! ”Să-l ajute să fie potent!”

ȘOC! Simina spune adevărul despre întâlnirea cu Jador! ”Să-l ajute să fie potent!”

După ce Jador a afirmat că a făcut sex cu Simina de la Puterea Dragostei, bruneta a luat foc. Ea a avut un mesaj dur pentru fostul ei iubit, despre care spine că e un mincinos.

Jador a făcut declarații scandaloase care au fost difuzate în vlogul Reea&Tina. Jador a declarat că ar fi făcut sex cu mai multe tinere cunoscute, inclusiv cu Simina.

Replica fostei iubite a lui Jador, înscărcinată acum cu logodnicul ei Alex Zănoagă, a venit imediat.

”Dacă Jador spune că s-a culcat cu mine este un mincinos. Noi nu ne-am văzut niciodată într-un loc în care să fi fost un pat, nici în România, nici în altă parte. Îi doresc ca Dumnezeu să aibă grijă de el și să-l ajute să fie potent. Da, într-adevăr că m-am văzut cu el. Alex știe. Eu am avut o perioadă când eram certată cu Alex, prin iulie, după ce m-am întors de la emisiune. Eram stresată că mă mutasem la București și era totul străn pentru mine. Voiam să mă mut în Timișoara, dar îmi începusem fațetele și trebuia să stau undeva aici. Am zis să mă ajute el (n.red. Jador). Am zis că mă ajută el. Atât a fost toată discuția! El a zis că nu poate să mă ajute, că nua re casa gata. Maică-sa m-a sunat când a aflat că am vorbit cu el și mi-a spus că se ocupă de casă, că acum cumpără canapele, că era totul pregătit, era gata. Ca să vedeți cât minte”, a spus Simina.

About By Al3xu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.