(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Home / Stiri Noi / Soția lui Adi Minune și-a dat rochia jos și s-a dezlănțuit pe plaja din Dubai! Cum arată Kati după ce a slăbit?

Soția lui Adi Minune și-a dat rochia jos și s-a dezlănțuit pe plaja din Dubai! Cum arată Kati după ce a slăbit?

Soția lui Adi Minune și-a etalat noua siluetă pe plaja din Dubai.

Kati Minune și-a petrecut ziua de naștere în Dubai, pe plajă. Adrian Minune și finul acestuia i-au făcut acesteia o mega-supriză și au comandat șampanie, tort și animatoare chiar la malul mării. Adrian Minune și familia lui se află în aceste zile în vacanță.

Kati Minune apare în sutien și o pereche de pantaloni mulați, dansând de mama focului alături de un animator de culoare. Nici Adrian nu se lasă mai prejos și dă iama în fetele care erau plătite să întrețină atmosfera. Totul pe ritmurile piesei ”Dragostea din tei” a celor de la O-Zone, o trupă încă la mare căutare în țările din orient.

Nu au lipsit nici glumele făcute de prietenii virtuali ai celor doi. ”Ați greșit anotimpul băieții mei”, le-a scris un amic, făcând aluzie la celebra expresie ”Ai greșit buzunarul, băiatul meu”, pe care Minune a rostit-o atunci când a primit 10 lei pentru o dedicație, la o petrecere.

About By Al3xu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.