(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Home / Stiri Noi / Un bărbat din Iași și-a sugrumat iubita în pat, apoi a adormit lângă ea! Ce s-a întâmplat apoi

Un bărbat din Iași și-a sugrumat iubita în pat, apoi a adormit lângă ea! Ce s-a întâmplat apoi

Cruzime de nedescris în Iași: un bărbat și-a ucis iubita, apoi a dormit cu ea în pat.

Durere de nedescris într-o familie din Iași. Un bărbat ieșean și-a bătut iubita cu bestialitate și a sugrumat-o până a murit. Apoi, bărbatul a dormit lângă cadavrul iubitei sale în pat, până dimineață.

La întreaga scenă a luat parte chiar copilul lor minor. Dimineață, bărbatul din Iași a sunat la 112 și a mărturisit că și-a găsit iubita moartă în pat. El a refuzat să le spună că el este autorul crimei.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași a propus arestarea preventivă a inculpatului D.A., cercetat în stare de reținere pentru comiterea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie. S-a reținut că, pe 23 noiembrie 2019, în timp ce se afla în locuința din Satul Nou, comuna Șipote, pe fondul consumului exagerat de alcool și al unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat, peste corp, multiple lovituri cu picioarele și cu o bucată din lemn concubinei sale, în prezența fiului minor al acesteia, după care a sugrumat-o, cauzându-i leziuni incompatibile cu viața”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, pentru bzi.ro.


About By Al3xu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.