(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Home / Muzica / Videoclip oficial: Delia – Să-mi Cânţi

Videoclip oficial: Delia – Să-mi Cânţi

Delia tocmai a lansat prima sa piesă din această toamnă, intitulată „Să-mi Cânţi”. După „Vara la ţară”, acum este momentul pentru o piesă mai sensibilă, cu un videoclip regizat de Alex Ceausu. Urmăreşte noul clip în articol.

Delia apare în clipul „Să-mi Cânţi’ cu imaginea unei fetiţe care se distrează. Pozează în copilul interior, alternat cu cadre în care apare ca o divă, cu o ţinută ce aminteşte de Statuia Libertăţii. În videoclip o vedem vulnerabilă, stropită cu vopsea, creând o instalaţie artistică abstractă. Piesa este melancolică la început, dar alternează porţiunile de meditaţie şi întoarcere în trecut cu un suflu optimsit şi înălţător la refren.

Artista trece prin zeci de cadre cu machiaje şi coafuri inedite, plus ţinute haute couture. Apare inclusiv cu tatuaje temporare în jurul ochilor, precum trapperii la modă în ziua de azi. În versuri Delia cere să i se cânte doar balade pentru inima sa şi să fie fericită, ascultând note înalte. Noul single este compus de către The Motans alături de Delia şi produs de către Alex Cotoi.

Aceeaşi echipă a contribuit la piesa hit „Rămâi”. Videoclipul are la bază conceptul Deliei, filmat şi regizat de Alex Ceausu. Una dintre scenele din clip a fost inspirată de experimentul Abramovic, în care o femeie a stat nemişcată timp de 6 ore şi a permis oamenilor prezenţi în aceeaşi cameră să îi facă orice doreau. Acel experiment a scos la ideală părţi întunecate ale laturii umane.

Actorul de la Hollywood Shia LaBeouf a făcut ceva similar cu câţiva ani în urmă, expunându-se în faţa fanilor săi, care îi puteau face şi zice orice. În cazul Deliei se lasă cu stropire cu vopsea, în special de culoare roşie.

Delia a lansat luna trecută piesa „Dragoste cu dinţi”, iar în acest an ne-a încântat cu track-urile „Vreau la ţară” şi „Rămâi”. Artista a fost invitată specială în cadrul show-ului The Motans Grand Concert din această primăvară. Prima parte a anului a fost marcată de show-urile Acadelia, care au devenit între timp un turneu naţional. Acesta va ajunge la Cluj-Napoca în Sala Polivalentă în luna noiembrie.

About By Al3xu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.