(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Home / Muzica / Voce noua in trupa DJ Project!

Voce noua in trupa DJ Project!

DJ Project se lauda cu cea mai fresh voce feminina. Andia, noua solista a trupei, este fata cu vocea speciala pe care baietii o cautau de ceva timp. ”Mi-am dat seama ca este o voce foarte speciala. Noi ii spunem WOW!”, spune Gianno Manzzoti.

Intrebata cum e sa fie solista noua solista a trupei, Andia spune: ”E Minunat! Traiesc un vis”.

Ei bine, surpriza a venit o data cu lansarea noului single ”Retrograd”.

”Retrograd este despre alegerile pe care le facem in viata. Alegeri privite din cealalta parte a relatiei, a celui care ramane in urma ta. A celui care te-a inteles si te-a asteptat pana in ultimul moment incercand, chiar calcand pe propriul orgoliu, sa te faca sa vezi realitatea umbrita de pasiunea unei idile care arde doar prin noutate! Retrograd este despre mersul inapoi, despre regres si despre ultima licarire a sperantei.”, spune Alex Pelin.

Cat despre videoclip, se pare ca filmarile nu au fost tocmai usoare, deoarece trupa a stat nu mai puțin de 12 ore pe platoul de filmare. „Nu am mai făcut asta niciodată, a fost extrem de greu, dar a meritat. Am avut o echipa fresh, profesionistă, care a reușit să creeze un clip de imagine impecabil. Totul se potrivește cu energia piesei. A fost obositor și plăcut în același timp. Dacă mă gândesc mai bine, aș putea să spun că acesta este cel mai solicitant clip din toată cariera mea – dar și videoclipul arată pe măsură.”, spun Gino Manzotti și DJ Maxx.

About By Al3xu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.